Program Kampus Bebas Dadah USIM 2015

Pusat Penyelidikan Dalam Penyalahunaan Dadah Asia (ACREDA) akan menganjurkan Program Kampus Bebas Dadah USIM 2015 seperti maklumat berikut :-

Tarikh : 29 April 2015

Masa : 8.00 pagi - 1.00 petang

Tempat : Pusat Keusahawanan Pelajar (PKP) USIM

Program ini di adakan bertujuan untuk perkongsian idea dan ilmu berkaitan dengan isu penyalahgunaan dadah pada masa kini dan program pendidikan dalam penyalahgunaan dadah. Selain itu, program ini juga merupakan inisiatif pihak ACREDA dalam membangkitkan kesedaran warga USIM untuk membanteras penyalahgunaan dadah sekali gus menerajui pembangunan manusia di peringkat universiti, negara dan global. Untuk makluman, beberapa aktiviti turut di adakan semasa forum berlangsung seperti pameran narkotik, pameran antidadah dan persembahan oleh Unit Anjing Pengesan (K9), Polis Diraja Malaysia (PDRM)

*Semua warga USIM dijemput hadir. Kehadiran akan direkodkan dalam sistem MyTrams.