Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/acreda/public_html/templates/yoo_balance/layouts/com_content/article/default.php on line 13

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/acreda/public_html/includes/application.php on line 539

Etika - Kemanusiaan

  1. Penyelidikan dan perkhidmatan perundingan dalam bidang penyalahgunaan dadah dapat membantu meningkatkan mutu perkhidmatan dalam pengurusan masalah penyalahgunaan dadah yang sekaligus membantu menyelamatkan sumber manusia negara.
  2. Penyelidikan yang berasaskan Islam akan dapat membantu penemuan kaedah-kaedah rawatan yang baru dan sesuai untuk diaplikasikan dalam masyarakat majmuk.
  3. Penyelidikan yang berdasarkan subjek manusia (human subject) perlu mengambil kira kebajikan dan keselamatan subjek yang dikaji. Oleh itu, pusat ini akan meletakkan kebajikan subjek sebagai elemen penting dalam operasinya.
  4. Dapatan kajian akan dapat membantu negara dalam merancang program pembangunan insane yang lebih efektif.

PEJABAT PENTADBIRAN ACREDA

ARAS 3, FAKULTI KEPIMPINAN DAN PENGURUSAN,
UNIVERSITI SAINS ISLAM MALAYSIA, BANDAR BARU NILAI, 71800 NILAI, NEGERI SEMBILAN
TEL: 06-798 8700/8708/8690/8421  |  FAX: 06-798 8699  |  EMAIL:  Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.